Contactează-ne acum, iar noi îți oferim consultanță gratuită!

 

Gresie și faianță
Executăm lucrări de montaj gresie și faianță cu atenție sporită, la cel mai bun raport calitate-preț. Suntem o echipă profesionistă care își respecta mereu termenele și la care vei apela de fiecare dată când vei avea nevoie. Montajul gresiei și faianță are nevoie de o atenție deosebită la detalii, de experiență, dar și de un ochi perfecționist. Pe lângă materialele calitative și corect alese, echipa noastră se asigură că îți oferă servicii de montaj executate de oameni cu experiență.

Instalații electrice
Majoritatea echipelor de construcții nu se ocupă și de instalațiile electrice sau sanitare. Echipa noastră însă, Mati Design Construct, are și personal experimentat în instalațiile electrice. Electricienii noștri acoperă întreg domeniul de activitate și de ocupă, de la zero, de instalațiile electrice din casă sau din apartamentul tău. Ne ocupăm de instalații electrice de iluminat și prize, tablouri electrice de distribuție, instalații de protecție împotriva electrocutării, instalații electrice de curenți slabi, instalații electrice de forță și de comandă. Apelează cu încredere la Mati Design Construct!

Instalații sanitare
Mati Design Construct se ocupă și de instalațiile sanitare din orice încăpere. Ne adaptam la nevoile fiecărui client și îl ajutam să facă din visul lui realitate. Proiectam și executăm instalațiile sanitare, înlocuim și reparăm conducte de alimentare cu apă, dar oferim și întreținere și mentenanță pentru proiectul realizat. În acest fel, tu nu va trebui să găsești meșteri care să se ocupe de fiecare lucru în parte. Lasă-te pe mâna noastră și uită de griji!

Montaj Rigips
Bucură-te de cele mai calitative servicii! Mati Design Construct te ajută cu servicii rigips care includ: pereți din rigips, scafe din rigips, realizare de tavane din rigips, diverse decorațiuni, dar și baruri din rigips. Clientul nostru ne spune care este ideea pe care ar vrea să o pună în aplicare, iar noi facem posibil acest lucru! Orice construcție din rigips completează design-ul unei încăperi, iar noi ne asigurăm că această construcție este executată impecabil și în concordanță cu ideile clientului nostru.

Finisaje Interioare
O casă perfectă, un spațiu comercial sau un apartament perfect înseamnă  interioare realizate cu grijă. Avantajul de care vei profita dacă alegi să lucrezi cu noi este că profesioniștii noștri vor încerca să găsească cea mai bună soluție la fiecare problemă întâmpinată, însă nu înainte de a se consulta cu clientul. Vă stăm la dispoziție cu cele mai bune sfaturi și cu idei personalizate, însă avem grijă ca dorințele voastre să fie puse pe primul loc!

Call Now Button