05
iun.

Renovări complete apartamente București – Ce trebuie să știi

Renovări complete apartamente București – Ce trebuie să știi

Te-ai mutat într-o garsonieră sau într-un apartament cu 2, 3 sau 4 camere și ai decis că vrei să te apuci să îl renovezi. Ei bine, înainte de a face acest pas, noi te îndrumăm cu o serie de sfaturi utile!

Află ce trebuie să știi înainte de a te apuca să renovezi de la ZERO un apartament cu 2, 3 sau 4 camere sau o garsonieră. Specialiștii te îndrumă!

Sfaturile specialiștilor Mati Design Construct

1. Alege-ți inteligent perioada în care renovezi!

Cu toții știm că iarna este o perioadă în care prețurile pentru manopera unei zugrăveli scad, iar din acest motiv ești tentat să alegi anotimpul rece.

Ei bine, Mati Design Construct este dispus să îți ofere o reducere și dacă ești hotărât să renovezi pe timp de vară! Noi te ajutăm să renovezi complet apartamentul tău, iar tu dispui de o reducere substanțială a prețului total!

Contactează-ne acum la numerele de telefon: 0763.363.030 sau 0734.633.357, iar noi îți vom face o ofertă completă. Haide să discutăm împreună despre viitoarea casă a visurilor tale!

 

De asemenea, poți vizualiza și lista noastră de prețuri, dar și lista noastră completă de servicii pentru ca tu să te poți documenta din timp despre serviciile oferite de echipa noastră!

2. Alege materiale calitative!

Echipa noastră lucrează doar cu materiale calitative. Atunci când renovezi un apartament, contează foarte mult atât mâna de lucru, cât și materialele pe care le folosești.

Dacă vrei să ai parte de servicii de calitate, atunci ai nevoie și de materiale calitative!

Dacă nu știi cum să le alegi, nu îți face griji! Echipa noastră știe ce sfaturi să îți ofere pentru ca tu să alegi materiale calitative, dar la prețuri rezonabile și accesibile pentru toate buzunarele!

Mati Design Construct te ajuta sa renovezi

Citește aici și toate informațiile necesare despre montarea tapetului.

3. Alege o echipă de specialiști profesionistă!

Acesta este cel mai important lucru pe care trebuie să îl pui pe lista ta de priorități! O echipă profesionistă te va ajuta să renovezi apartamentul în care locuiești într-un mod calitativ. Asta înseamnă că, după renovare, nu va mai trebui să înlocuiești nimic în acel apartament pentru cel puțin 15-20 de ani de zile!

Echipa noastră se ocupă atât cu decopertarea pereților până la beton, cât și cu îndreptarea pereților. De asemenea, noi te ajutăm să înlocuiești și instalațiile electrice, dar și pe cele sanitare. Astfel, te vei asigura că niciodată nu va trebui să te confrunți cu probleme care au legătură cu țevi sparte sau inundații provocate de instalațiile tale din baie sau bucătărie.

Află cum să alegi cel mai bun zugrav pentru renovări în București!

4. Nu te grăbi!

Adu-ți aminte că nici Roma nu a fost construită într-o singură zi. Așa că, atunci când pornești pe drumul renovării casei tale, ține cont de faptul că ai nevoie de răbdare.

Toate lucrurile frumoase se fac cu timp, răbdare, experiența și cu o echipă profesionistă cum suntem noi: Mati Design Construct!

 

Te așteptăm să ne contactezi la numerele de telefon 0763.363.030 sau 0734.633.357 sau pe adresa de e-mail: contactamenajari@yahoo.com!

 

Afla de aici care sunt cele 5 sfaturi de care să ții cont dacă vrei să renovezi un apartament!

Fii la curent cu ultimele noutăți! Te așteptam cu un Like pe pagina noastră de Facebook!