19
iun.

Renovarea unei garsoniere de 37 de metri pătrați – Idei renovări

Renovarea unei garsoniere de 37 de metri pătrați – Idei renovări

O garsonieră, fie ea chiar și micuță, poate fi renovată cu stil și eleganță. Inspiră-te din galeria foto și sfaturile noastre de aici pentru a îți putea renova și tu garsoniera sau apartamentul în care locuiești.

Bucătăria transformată într-un spațiu deschis cu living room-ul

Deoarece bucătăria este o încăpere mare, aceasta a fost transformată într-un spațiu deschis cu un living room. Poți face și tu acest lucru dacă ai o bucătărie mare. Astfel, vei putea profita de spațiu atât pentru a găti și a amenaja zona de dining, cât și pentru a decora un mic colț pentru relaxare.

Bucătăria are mobilă albă, dar peretele din spatele acesteia are un design decorat cu piatra naturală. Această piatră naturală te duce cu gândul la natură. Scaunele sunt galbene, ceea ce îi oferă bucătăriei tale o pată de culoare într-o bucătărie destul de simplă.

Spațiile de depozitare nu lipsesc nici ele, așa că există destul loc pentru depozitare, chiar dacă această garsonieră este destul de mică.

Idei pentru spațiile de depozitare

Dacă ai un hol destul de încăpător, așa cum este acesta de aici, atunci poți aranja aici un spațiu mare pentru depozitare. Construiește pe comandă un dressing mare în care să poți să îți depozitezi toate hainele.

Echipa Mati Design Construct te poate ajuta cu idei de renovări, dar și cu sfaturi pentru a alege cei mai buni designeri și arhitecți din domeniu!

Despre tavanul din gips-carton: Ce rol are, cum se montează

Află cum să alegi cel mai bun zugrav pentru renovări în București!

De ce să apelezi la profesioniști atunci când schimbi gresia

Baia, un spațiu intim și decorat spectaculos

Cu accente industriale și vintage, baia este un spațiu micuț, intim, dar care are toate lucrurile de care ai nevoie. Toaleta este separată de restul încăperii cu ușa, lucru mai puțin întâlnit la apartamentele și garsonierele din țara noastră.

Cu toate acestea, această idee este transpusă foarte bine în această baie micuță.

Plaja de culori conține nuanțe de bej, alb, alb-murdar, dar și negru.

Află ce preț are renovarea unui apartament cu 2, 3 sau 4 camere

Te așteptăm să ne contactezi la numerele de telefon 0763.363.030 sau 0734.633.357 sau pe adresa de e-mail: contactamenajari@yahoo.com!

Fii la curent cu ultimele noutăți! Te așteptam cu un Like pe pagina noastră de Facebook!