08
iun.

Renovarea unei băi elegante folosind gresie și faianță neagră

Renovarea unei băi elegante folosind gresie și faianță neagră

Accentele de negru îți transformă baia într-un spațiu elegant, modern și cu inspirație clasică. În orice cameră, accentele de negru îți pot transforma în totalitate încăperea. Galeria foto din acest articol îți arată că nu ai cum să dai greș dacă alegi o combinația cromatică în care este inclus și negru.

Gresia și faianța neagră

Gresia și faianța neagră sunt ușor de întreținut. Poți alege gresie și faianță pentru baia ta sau poți opta pentru marmură, o piatră naturală elegantă, extrem de rezistență în timp și care aduce încăperii un aer luxos.

Anterior, am scris un articol despre: Gresie și faianță sau piatra naturală – Păreri pro și contra pentru amenajarea unui apartament. Te invitam sa il citesti!

Mai jos, ți-am pregătit o galerie foto din care să te inspiri, în cazul în care vrei să îți renovezi baia folosind gresie si faianță neagră.

Negru combinat cu alb

Orice baie cu accente de negru are și mici porțiuni în care folosești alte culori. Negru se potrivește cel mai bine cu alb. Cu această combinație clasică nu ai cum să dai niciodată greș!

Negru și albul sunt ideale pentru baia ta. Alege să instalezi în baia ta plăci de faianță în formă de hexagon pentru un plus de eleganță!

Optează pentru accente aurii

Fie ca alegi o oglindă cu rame aurii sau accesorii precum bateria de la chiuveta aurie, aceste mici detalii vor face diferența! O baie neagră, simplă, va arăta banal și poate puțin prea dramatică, însă o baie cu accente aurii este elegantă, luxoasă și extrem de frumoasă.

Alege să poziționezi și corpuri de iluminat pe tot tavanul pentru ca lumina să fie împrăștiată în toată încăperea. Astfel, te vei asigura că negru de la gresie și faianță nu îți va micșora prea mult încăperea din punct de vedere vizual.

Negru combinat cu verde

Negru combinat cu verde și puțin alb este excelent pentru o baie simplă de apartament. Dacă nu îți place ideea de a avea o baie în totalitate neagră, atunci alege să o combini cu culorile tale preferate. O poți asorta și cu restul încăperilor din casa ta. Dacă ai folosit culoarea verde pentru bucătărie, atunci poți opta și pentru un blat negru în baia ta.

Alege o pardoseală deschisă la culoare!

Pentru a avea un contrast aprins, alege faianță neagră sau poate un maro foarte închis, dar optează pentru o pardoseală deschisă la culoare. Ai grijă la modelul ales pentru podea pentru că, de obicei, pardoseala foarte deschisă la culoare se curăță mai greu. În realitate, praful se vede foarte ușor pe suprafețele deschise la culoare.

Design-ul superb al unui apartament de 100 metri pătrați – Inspirație

Ai un apartament cu 2 camere și vrei să-l renovezi? Află cum!

Te așteptăm să ne contactezi la numerele de telefon 0763.363.030 sau 0734.633.357 sau pe adresa de e-mail: contactamenajari@yahoo.com!

 

Afla de aici care sunt cele 5 sfaturi de care să ții cont dacă vrei să renovezi un apartament!

Fii la curent cu ultimele noutăți! Te așteptam cu un Like pe pagina noastră de Facebook!