animate=”fadeinup”]

Proiecte

[/vc_column]

Renovari Apartamente

Renovarea unui apartament poate fi un proces complicat, care să îți dea multe bătăi de cap. Asta nu se întâmplă însă dacă alegi echipa de constructori care să îți fie alături pas cu pas și care să pună aceeași pasiune ca și tine în proiectul respectiv.
Este important ca relația dintre echipa de constructori și clientul să fie una transparentă, iar cărămidele ce clădesc această relație să fie bazate pe încredere reciprocă.

Renovari Case

Ne aflăm pe piața de peste 15 ani de zile și suntem formați dintr-o echipă profesionistă, fiecare dintre noi având zeci de ani de experiență în spate. Avem în echipă atât persoane profesioniste în ceea ce privește redecorarea interioară a unei case/vile, dar și persoane care se ocupă de schimbarea instalațiilor sanitare și electrice.
Dacă vrei să redecorezi, să renovezi casa pe care o ai, echipa Design Total este exact ceea ce cauți!

Renovari Comerciale

Deții o afacere în București? Prima impresia a clientului tău este o impresie care contează. De aceea, renovarea unui spațiu comercial este o treabă ce trebuie făcută de o echipă de profesioniști pentru ca rezultatul final să îți aducă clienți mulțumiți, ce îți vor admira afacerea.
Mati Construct se ocupă cu amenajări interioare, renovări spații comerciale și renovări magazine pentru ca tu să te bucuri de servicii de înaltă calitate!

[/vc_row]

Articole Recente

Call Now Button