27
mai

Design-ul superb al unui apartament de 100 metri pătrați – Inspirație

Design-ul superb al unui apartament de 100 metri pătrați – Inspirație

Te-ai hotărât să renovezi, însă nu ai găsit o sursă de inspirație potrivită. Ei bine, te ajutăm cu o sursă de inspirație excelentă! Este vorba de decorarea unui apartament de 100 metri pătrați. Design-ul reflectă istoria locului în care este poziționat, și anume Moscova.

Apartamentul este mare, spațios, luminat și extrem de frumos. Faptul că apartamentul are multe ferestre, mari și frumoase, îl face ca acesta să pară și mai mare decât este. Orice fereastra din încăperea voastră trebuie lăsată neacoperită pentru ca lumina naturală să îmbrace întreaga cameră. Astfel, locul o să pară și mai spațios, dar și mai prietenos, dinamic.

Holul de la intrare

Casa are un tavan înalt, iar acesta este de departe unul dintre avantajele pe care acest apartament îl are. Holul de la intrare este spațios, iar tavanul înalt îl face să pară și mai mare. Intrarea pare că îți face primirea într-un castel, nu într-un apartament despre care mulți ar spune ca este „simplu”.

Ei bine, acest apartament este departe de a fi doar simplu. Design-ul cu decorațiuni vintage este extrem de frumos, iar oglinda mare de pe hol cu ramă din lemn pare a fi scoasă dintr-o poveste cu prinți și prințese.

 Bucătăria și living room-ul

Bucătăria este construită într-un spațiu deschis cu living room-ul. Bucătăria este o încăpere decorată într-un stil minimalist, cumva diferit față de restul casei. Mobila simplă, albă, mata este parcă scoasă din cele mai moderne design-uri, iar sufrageria este decorată cu subtile nuanțe colorate, boeme.

Dormitoarele

Dormitoarele din acest apartament sunt simple, decorate cu nuanțe de maro spre gri, alb și negru. Cu toate că aceasta este paleta de culori care predomină în aceste încăperi, în dormitoare găsim și decorațiuni aprinse la culoare precum: perne roșii sau o lampă aurie.

Baia: piesa de rezistență într-o casă superbă

Baia este de departe o încăpere decorată superb! Nuanțele de albastru și maro reflectă apartenența încăperii la stilul modern, contemporan. Rafturile realizate în perete oferă extra spații de depozitare. De asemenea, dulapurile de sub chiuvetă oferă și ele loc pentru a depozita.

În baie lumina este împrăștiată în toată încăperea. Astfel că există lumină atât pe tavan, cât și pe perete, sub formă de veioze.

 

 

Afla de aici care sunt cele 5 sfaturi de care să ții cont dacă vrei să renovezi un apartament!

 

Află cum să alegi cel mai bun zugrav pentru renovări în București!

Decorarea unui colț din cameră

Un colț dintr-un dormitor este amenajat special ca și spațiu de lucru. Oricine are momente în care mai lucrează și de acasă. Astfel că un loc amenajat pentru lucru este mai mult decât binevenit. Te poți concentra mult mai bine lucrând de la birou, iar pentru a avea lumina suficientă îl poți așeza chiar lângă fereastra din camera ta.

Dacă simți că design-ul acestui apartament ți se potrivește, atunci te așteptăm să ne contactezi. Echipa Mati Design Construct te ajută cu reamenajarea și renovarea apartamentului tău, indiferent de stilul pentru care alegi să optezi.

 

Te așteptăm să ne contactezi la numerele de telefon 0763.363.030 sau 0734.633.357 sau pe adresa de e-mail: contactamenajari@yahoo.com!

Fii la curent cu ultimele noutăți! Te așteptam cu un Like pe pagina noastră de Facebook!