16
mai

De ce să apelezi la profesioniști atunci când schimbi gresia

De ce să apelezi la profesioniști atunci când schimbi gresia

Schimbarea gresiei este o activitate pe care nu o faci în fiecare an. De aceea, atunci când te hotărăști să schimbi gresia în apartamentul, casa sau garsoniera ta, noi te sfătuim să apelezi la profesioniști.

Fie că ai câteva plăci de gresie care s-au spart sau că optezi pentru renovarea întregului apartament, această activitate ar trebui făcută de un profesionist.

Afla de aici care sunt cele 5 sfaturi de care să ții cont dacă vrei să renovezi un apartament!

De ce echipamente ai nevoie pentru a schimba gresia?

Deși schimbarea gresiei pare o activitate destul de simplă, nu este. Pentru a schimba gresia, ai nevoie de unelte precum: o daltă, un ciocan, un clește special pentru gresie, o mașină de găurit, dar și de ochelari, mască și mănuși de protecție. Demontarea gresiei și aplicarea unei gresiei noi este o activitate pe care ar trebui să o facă doar o firmă de renovări specializată.

Mati Design Construct te poate ajuta atât cu înlocuirea gresiei, dar și cu întreaga operațiune de renovare a apartamentului de la zero.

schimbarea gresiei in casa

Află cum să alegi cel mai bun zugrav pentru renovări în București!

Pașii necesari pe care îi facem înainte de a demonta gresia

Pentru ca tu sa te bucuri de o incapere lucrata perfect, inainte de a demonta gresia urmarim cativa pasi esentiali.

  • Golirea camerei

Fie că ai ales doar să înlocuiești gresia sau să renovezi întreaga cameră, golirea camerei de lucrurile care te împiedică este necesară. Astfel, te vei asigura că îți vei face treaba bine și nu te va împiedica nicio piesă de ornament sau de mobilier.

  • Demontarea instalației sanitare

Dacă înlocuiești gresia în baie, este necesar să demontezi atât chiuveta, cât și toaleta.

  • Pregătirea echipamentului

Înainte de a demonta gresia, este necesar să folosim echipamente de protecție, precum mănuși și genunchere, dar și o mască de față. Masca de față este necesară pentru a nu inhala tot praful rămas în urma dezlipirii plăcilor de gresie, mai ales atunci când se folosește o mașină de găurit.

gresie in baie

De ce să alegi o echipă de profesioniști atunci când înlocuiești gresia?

Pe lângă faptul că această operațiune este una destul de complicată, demontarea și montarea greșită a gresiei poate face ca podeaua să nu fie dreaptă. De asemenea, poți risca să montezi strâmb plăcile de gresie sau să nu le fixezi bine.

Citește aici și toate informațiile necesare despre montarea tapetului.

Pașii pe care îi urmezi după ce ai demontat gresia

După ce gresia a fost demontată, este necesar să elimini absolut tot adezivul rămas pe sapă. Procedura aceasta poate să dureze chiar mai mult decât demontarea gresiei în sine, dar este important să nu săriți peste acest pas. Dacă în locul respectiv vrei să montezi un nou rând de gresie, trebuie să știi că ai nevoie de o suprafață plană, curată și fără denivelări.

 

Te așteptăm să ne contactezi la numerele de telefon 0763.363.030 sau 0734.633.357 sau pe adresa de e-mail: contactamenajari@yahoo.com!

Fii la curent cu ultimele noutăți! Te așteptăm cu un Like pe pagina noastră de Facebook!