23
mai

De ce să alegi firma Mati Design Construct când renovezi

De ce să alegi firma Mati Design Construct când renovezi

Hai să ne cunoaștem mai bine! Firma Mati Design Construct este o firma de renovari, amenajari interioare, design interior, constructii si zugraveli. Suntem in acest domeniu de peste 15 ani de zile, iar experienta isi spune cuvantul.

Echipa noastră este formată din oameni competenți, pasionați de ceea ce fac, dar și cu idei istețe și soluții practice atunci când vine vorba de amenajări, renovări și zugrăveli.

Îți prezentăm câteva motive bune pentru care ar trebui să ne alegi pe NOI atunci când renovezi.

1. Suntem o echipă serioasă!

De câte ori nu ai întâlnit echipe de meșteri care ți-au promis că te vor ajuta, însă te-au lăsat baltă? Ei bine, cu echipa Mati Design Construct nu se va întâmpla așa ceva!

Noi suntem o echipă serioasă, iar atunci când ne apucăm de o lucrare nu ne oprim până când nu o terminăm și până când clientul este 100% mulțumit de rezultate!

2. Oferim soluții COMPLETE!

Cred că acesta este unul dintre cele mai importante aspecte atunci când vine vorba de amenajările interioare. În momentul în care ai găsit o firmă de renovări și vrei să îți recondiționezi apartamentul de la ZERO, ai nevoie de o firmă care oferă soluții complete.

Echipa Mati Design Construct este formată atât din zugrăvi profesioniști, cât și din oameni cu experiență în electricitate și obiecte sanitare. Astfel, te putem ajuta atât cu decopertarea apartamentului până la beton, cât și cu schimbarea completă a instalației electrice.

Afla de aici care sunt cele 5 sfaturi de care să ții cont dacă vrei să renovezi un apartament!

3. Te ajutăm cu sfaturi și feedback!

V-am povestit într-un articol anterior cum se pregătesc pereții pentru a ii zugrăvi, dar și ce culori trebuie să alegi pentru pereții tăi. Echipa Mati Design Construct te va ajuta mereu cu feedback și cu sfaturi practice pentru ca tu să alegi cele mai bune soluții pentru ține și casa ta.

Dacă ai nevoie de sfaturi în ceea ce privește atât decorul, cât și partea tehnică atunci când vine vorba de instalația electrică, Mati Design Construct este o echipa care îți va sta mereu la dispoziție cu cele mai bune sfaturi!

Mati Design Construct te ajuta sa renovezi

4. Avem experiență de peste 15 ani în domeniu!

Experiența pe care o avem este de peste 15 ani în acest domeniu. Acesta este un motiv în plus pentru a alege să lucrezi cu noi!

De-a lungul timpului, ne-am confruntat cu diverse probleme din care am învățat și am aplicat o mulțime de soluții practice. Astfel, astăzi putem spune că nimic nu ne mai poate surprinde și orice problema are o soluție practică pe care noi o să ți-o oferim!

5. Lucrăm 100% cu materiale calitative!

Materialele pe care le folosim sunt calitative, iar de-a lungul timpului am învățat să facem diferența între un produs de bună calitate și un produs de proastă calitate. Există atât produse scumpe, dar de calitate joasă, cât și produse mai accesibile ca preț, dar de înaltă calitate. De aceea, noi te ajutăm să iei cele mai bune decizii!

Află cum să alegi cel mai bun zugrav pentru renovări în București!

Te așteptăm să ne contactezi la numerele de telefon 0763.363.030 sau 0734.633.357 sau pe adresa de e-mail: contactamenajari@yahoo.com!

Fii la curent cu ultimele noutăți! Te așteptam cu un Like pe pagina noastră de Facebook!