25
mai

Cum să renovezi un apartament cu 2 camere de 61 metri pătrați

Cum să renovezi un apartament cu 2 camere de 61 metri pătrați

Echipa Mati Design Construct te ajută cu renovarea, dar și cu inspirație pentru renovarea unui apartament de 2 camere.

În articolul de astăzi vă oferim inspirație pentru a renova un apartament de 2 camere, de 61 de metri pătrați. Acesta are două camere mari, o baie frumoasă și o bucătărie spațioasă.

Living room spațios realizat într-o încăpere open space cu bucătăria

Știu că mulți dintre voi sunteți împotriva unui living room realizat în open space cu bucătăria, însă această modalitate de a renova apartamentul îți oferă senzația unei case foarte mari. Dacă optezi pentru o hotă puternică, atunci mirosul de mâncare nu se va răspândi în toată casa.

De asemenea, geamurile din bucătărie, împreună cu cele din living room vor oferi încăperii multă lumină. Acest lucru va transforma casa într-o încăpere luminoasă, mare și dinamică.

Living room-ul de mai jos este decorat cu nuanțe de gri. Pe alocuri, observăm și nuanțe de maro: pe parchetul din living room, dar și pe peretele de pe holul de la intrare.

Aceste culori delimitează vizual spațiile, dar în același timp oferă și un strop de culoare casei tale.

Mobilă albă de bucătărie

Echipa noastră a renovat, de-a lungul timpului, o mulțime de bucătării. În ultima perioadă, mobilă albă a început să câștige din ce în ce mai mult teren. În apartamentul prezentat aici găsim o mobilă albă, cu dulapuri fără mânere.

Este modernă, minimalistă și extrem de elegantă.

Mobila albă se poate curăța ușor, însă acest lucru depinde mult și de materialul din care este realizată mobilă.

Noi te sfătuim să optezi pentru o combinație între mat și lucios. Astfel, poți opta pentru dulapurile de sus lucioase, iar cele de jos mate.

Spațiu pentru lucru în living room

Living room-ul are și un birou dedicat pentru persoanele care mai lucrează și acasă. Este amenajat într-un colț, astfel că nu ocupă deloc mult spațiu. De asemenea, și mobila de aici este albă.

Pe tavan găsim diverse corpuri de iluminat poziționate în toată încăperea, astfel încât lumea să fie împrăștiată în toată casa.

Află cum să alegi cel mai bun zugrav pentru renovări în București!

Amenajarea dormitorului

Dormitorul este un spațiu relaxant și amenajat într-un mod foarte plăcut. Acesta are un pat mare, în care te poți relaxa, iar fereastra nu este acoperită decât de o perdea foarte subțire.

Astfel, te vei asigura că lumina naturală va pătrunde în încăpere și o va face să pară mai mare, mai încăpătoare.

Amenajarea băii

Baia este amenajată și ea într-un stil modern, contemporan. Aceasta are mobilă modernă, oglinzi mari care fac încăperea să pară și mai spațioasă, dar și spațiu dedicat sub chiuvetă pentru a depozita diverse lucruri.

Citește aici și toate informațiile necesare despre montarea tapetului.

Afla de aici care sunt cele 5 sfaturi de care să ții cont dacă vrei să renovezi un apartament!

Dacă vrei ca echipa noastră să te ajute cu renovarea apartamentului tău, îți stăm la dispoziție atât cu o echipă de meseriași calificată, cât și cu arhitecți profesioniști și designeri de interior.

Te așteptăm să ne contactezi la numerele de telefon 0763.363.030 sau 0734.633.357 sau pe adresa de e-mail: contactamenajari@yahoo.com!

Fii la curent cu ultimele noutăți! Te așteptam cu un Like pe pagina noastră de Facebook!