23
iun.

Cum să planifici renovarea perfectă a unui apartament cu 2 camere

Cum să planifici renovarea perfectă a unui apartament cu 2 camere

Cu toții știm că renovarea unui apartament, a unei case sau a unei garsoniere nu este deloc ușoară. O renovare completă, de la ZERO, presupune buget alocat pentru acest lucru, timp, dar și o echipă profesională care să te ajute.

Multe persoane apelează la meșteri începători atunci când aleg să își zugrăvească apartamentul. Aceștia cer un preț mai mic, promit să termine mai repede și lucrează în orice anotimp, indiferent de consecințe. Ei bine, acest lucru te poate încurca foarte mult. Alegerea unui meșter începător, fără experiență, poate face ca lucrarea finală să nu fie deloc una calitativă. Mai mult decât atât, meșterii începători tind să promită un timp de lucru mai scurt și să nu îl respecte.

Ai un apartament cu 2 camere și vrei să-l renovezi? Află cum!

De ce să alegi o firma profesionistă atunci când renovezi apartamentul?

1. O firma profesionistă te ajută cu toate detaliile!

O firma profesionistă de renovări și amenajări interioare, cum este și Mati Design Construct, te ajută cu toate detaliile necesare. De la concept, design, prețuri, până la materiale și timp de lucru.

Toate aceste detalii îți sunt necesare atunci când planifici o renovare a unui apartament sau a unei garsoniere. De aceea, dacă alegi să lucrezi cu o echipă profesionistă, vei ști la ce să te aștepți când vine vorba de buget, timp alocat și materiale necesare.

Află cum să alegi cel mai bun zugrav pentru renovări în București!

Mati Design Construct te ajuta sa renovezi

2. O firmă profesionistă îți oferă și detaliile legale!

Dacă vrei să dărâmi un perete din apartamentul tău sau să faci alte modificări care afectează structura, ai nevoie de aprobări. Un meșter amator nu te poate ajuta cu toate detaliile legale și riști să primești amendă pentru nerespectarea regulilor.

Noi te putem ajuta cu detaliile necesare în cazul în care ai nevoie de aprobare pentru a face modificări la structura apartamentului!

3. Îți oferim profesionalism bazat pe experiență!

Experiența acumulată de-a lungul anilor ne ajutăm să îți oferim cele mai bune soluții la problemele ce apar pe parcurs. Aceste sfaturi nu pot fi date decât de oameni care au experiență de ani de zile!

Echipa Mati Design Construct are o experiență de peste 15 ani de zile în domeniul renovarilor, construcțiilor, dar și în domeniul design-ului interior!

De ce să apelezi la profesioniști atunci când schimbi gresia

4. Prețurile sunt corecte, iar calitatea este superioară!

Prețurile pe care noi ți le oferim sunt corecte. Mai mult decât atât, calitatea lucrărilor noastre, dar și calitatea materialelor folosite este superioară! Atunci când lucrezi cu oameni ce îți oferă calitate, te vei bucura de un apartament renovat pentru o perioadă de cel puțin 15 ani de zile, fără să ai probleme!

În pagina de aici îți oferim o lista completă de prețuriînsă poți vedea și o parte din portofoliul cu care noi ne mândrim!

Design-ul superb al unui apartament de 100 metri pătrați – Inspirație

 

Te așteptăm să ne contactezi la numerele de telefon 0763.363.030 sau 0734.633.357 sau pe adresa de e-mail: contactamenajari@yahoo.com!

Fii la curent cu ultimele noutăți! Te așteptam cu un Like pe pagina noastră de Facebook!