14
mai

Cum să alegi cel mai bun zugrav pentru renovări în București

Cum să alegi cel mai bun zugrav pentru renovări în București

Poate fi destul de dificil să găsești un zugrav de încredere în București. Ai auzit povești sau ai dat peste persoane care ți-au promis și te-au dezamăgit sau peste firme care te-au lăsat balta în mijlocul lucrării. Ei bine, cu Mati Design Construct nu trebuie să îți faci griji!

Fie că vrei să renovezi casa în care locuiești, garsoniera sau apartamentul, sfaturile din acest articol se pretează pentru orice persoană!

1. Fă-ți timp să cunoști meseriașii!

Fie că o să lucrezi cu o echipă de 2, 3 sau chiar 4 meseriași, fă-ți timp să cunoști coordonatorul echipei sau chiar întreaga echipă. Este important să te poți înțelege cu persoana care va coordona proiectul deoarece aceasta te va ajuta să renovezi casa visurilor tale.

Discută cu meseriașii, explică-le care este planul tău și ascultă-le sfaturile. În funcție de sfaturile pe care ți le dau, îți vei da seama și ce fel de persoane sunt.

Dacă echipa îți dă de înțeles că vrea să termine proiectul repede și nu îți ascultă cerințele, atunci vei ști că este cazul să cauți o altă persoană cu care să lucrezi. Cel mai bine este să faci lucrurile cu răbdare pentru ca rezultatul final să fie cel dorit!

2. Ferește-te de meseriașii care promit multe!

Cu toții am întâlnit genul de oameni care promit că fac foarte multe lucruri și într-un timp foarte scurt. Ei bine, în general trebuie să te ferești de aceste persoane.

Dacă ai dat de o echipă de meseriași care îți promite că apartamentul tău va fi gata într-un timp record, sfatul nostru este să nu lucrezi cu ei!

Echipa Mati Design Construct are o experiență de peste 15 ani în acest domeniu. În tot acest timp am învățat că lucrurile frumoase se fac cu răbdare, cu experiență și cu multe ore lucrate. De aceea, o echipă profesionistă, ca și noi, îți va spune că un apartament renovat frumos, dar și calitativ, necesită răbdare din partea ta.

Decopertarea apartamentului, îndreptarea pereții, turnarea și uscarea șapei, dar și aplicarea parchetului, a mobilei și a tâmplăriei, toate aceste lucruri necesită timp și experiență.

3. Discută termenii contractului!

Asigură-te că în contractul pe care îl semnezi se regăsesc toate detaliile discutate. De asemenea, ține cont de faptul că orice cerință pe care o ai ulterior va crește bugetul inițial și va mări timpul de executare a lucrării.

4. Alege meseriașii care îți oferă garanție!

Echipa Mati Design Construct are lucrări calitative și se mândrește cu un portofoliu plin cu proiecte ale unor clienți mulțumiți! Noi oferim garanția calității! De aceea, te sfătuim și pe tine să cauți meseriași care îți oferă garanția calității lucrării!

Orice zugrav București te poate ajuta cu o lucrare realizată pe grabă, însă nu orice zugrav te poate ajuta să îți renovezi casa visurilor tale, exact așa cum ți-ai imaginat-o!

5. Studiază prețurile unui zugrăvit de apartament

Înainte de a alege echipa sau firma cu care vei lucra, studiază prețurile. Echipa noastră îți oferă o listă completă de prețuri pentru ca tu să îți poți face un calcul al bugetului aproximativ pentru această renovare completă.

Dacă ai nevoie de mai multe detalii, te așteptam să ne suni pentru a discuta despre renovarea apartamentului tău de vis! Îți vom oferi detalii complete despre preț zugrăvit apartament și alte detalii despre renovările interioare!

 

Echipa Mati Design Construct îți stă la dispoziție! Te ajutăm cu costurile estimative, cu cele mai bune sfaturi, dar și cu soluții personalizate pentru ca apartamentul tău să fie amenajat exact așa cum ți-ai imaginat!

 

Te așteptăm să ne contactezi la numerele de telefon 0763.363.030 sau 0734.633.357 sau pe adresa de e-mail: contactamenajari@yahoo.com!

 

Fii la curent cu ultimele noutăți! Te așteptăm cu un Like pe pagina noastră de Facebook!