09
iun.

Cum îți transformă încăperea o canapea pe colț – Idei renovări

Cum îți transformă încăperea o canapea pe colț – Idei renovări

Într-un articol anterior v-am povestit despre ce trebuie să faci înainte de a zugrăvi, dar v-am prezentat și un ghid pentru a alege culorile potrivite în casa ta.

Astăzi discutăm despre cum îți poate transforma living room-ul o canapea pe colț.

Alege o plajă de culori deschise

Optează pentru nuanțe de gri spre maro, cu o draperie ceva mai închisă la culoare. Pentru pardoseală, poți alege un gri plăcut, dar nu uita și de accesoriile colorate care să îți facă încăperea mai frumoasă.

Optează pentru o canapea ce are un pat inclus

Dacă locuiești într-un apartament cu două camere, este clar că ai nevoie de ambele încăperi pentru a dormi. De aceea, alege o canapea în living room care să aibă și rol de pat. Poți alege ori o canapea extensibilă, însă poți opta oricând și pentru o canapea ce nu se strânge. A două varianta este ideală pentru spațiile mai mari.


Canapea pe colț pentru balconul tău

În România, apartamentele nu au, de obicei, un balcon atât de mare. Există însă încăperi ce au și peste 5 metri pătrați. Aici, poți include și tu o canapea mică, pe colț. În acest fel, îți rămâne și spațiu pentru relaxare, dar și loc pentru a depozita lucruri. Dacă ai un balcon deschis, îți poți petrece aici toate weekend-urile sau după amiezile libere pentru a te relaxa.

Canapeaua pe colț, ideală pentru bucătărie

Canapelele pe colț sunt perfecte și pentru bucătării. Ele nu ocupă mult loc și sunt ideale pentru apartamentele sau casele care au mulți locuitori.

O familie mare are nevoie de mult spațiu în bucătărie.

De asemenea, această canapea pe colț este ideală și pentru zilele în care vrei să te relaxezi împreună cu prietenii tăi în bucătărie. Ei vor avea spațiu suficient să se relaxeze, în timp ce tu pregătești câteva băuturi răcoritoare.

Accentele de galben

Accentele de galben sunt ideale pentru living room. Combinate cu gri, alb sau negru, accentele de galben sunt perfecte atât pentru draperii, cât și pentru decorațiuni sau pentru canapeaua ta pe colț.

Canapelele realizate din catifea sunt atât de plăcute la atingere, ideale pentru un living room modern și arată extrem de bine. De asemenea, aceste canapele din catifea nu sunt deloc greu de curățat sau de întreținut!

De ce să apelezi la profesioniști atunci când schimbi gresia

Despre tavanul din gips-carton: Ce rol are, cum se montează

Echipa Mati Design Construct îți oferă o lista completă de prețuri, dacă dorești să pui în aplicare ideile de renovare cu noi. Te ajutăm și cu o lista completă de servicii, avem experiență în domeniu și suntem foarte serioși!

Te așteptăm să ne contactezi pentru a discuta în detaliu cum să îți renovezi apartamentul cu 2, 3 sau 4 camere sau garsonieră visurilor tale! Haide să bem o cafea împreună și să discutăm despre renovarea casei visurilor tale!

 

Te așteptăm să ne contactezi la numerele de telefon 0763.363.030 sau 0734.633.357 sau pe adresa de e-mail: contactamenajari@yahoo.com!

Fii la curent cu ultimele noutăți! Te așteptam cu un Like pe pagina noastră de Facebook!