29
mai

Ce preț are renovarea unui apartament cu 2, 3 sau 4 camere

Ce preț are renovarea unui apartament cu 2, 3 sau 4 camere

Prețurile pentru renovarea unui apartament sunt extrem de diferite, de la caz la caz. De aceea, atunci când începem un proiect, primul lucru pe care îl facem este să discutăm cu clientul și să calculăm împreună un preț estimativ.

Prețurile pentru a renova un apartament sau o garsonieră depind foarte mult atât de preferințele pe care le are clientul, cât și de finisajele cu care dorește acesta să lucrăm. De aceea, renovarea unui apartament cu finisaje foarte calitative va fi puțin mai ridicată ca preț decât renovarea unui apartament cu finisaje de calitate medie.

Prețurile anului 2019 în materie de renovări

Anul 2019 promite multe atunci când vine vorba de renovări și design interior. Gusturile oamenilor sunt din ce în ce mai fine, mai elegante, iar materialele din care sunt realizate toate piesele de mobilier și ornamentele sunt pe măsura așteptărilor.

Bineînțeles, acest lucru presupune și o creștere a prețului. De aceea, dacă optezi pentru mobilier din lemn de stejar sau pentru finisaje din marmură, trebuie să știi că prețurile sunt mai mari decât finisajele cu gresie și faianță sau mobilierul dintr-un lemn mai accesibil.

zugrav pentru renovări în București

Află cum să alegi cel mai bun zugrav pentru renovări în București!

Echipa Mati Design Construct are o listă completă de prețuri. Prețurile pe care noi le oferim sunt calculate pe metru pătrat, astfel că tu poți să îți faci un calcul aproximativ pentru bugetul de care ai nevoie.

Cu toate acestea, echipa Mați Design Construct îți oferă și reduceri atunci când vine vorba de renovări complete, de la zero. Cel mai bine este să ne contactezi la numerele de telefon 0763.363.030 sau 0734.633.357 sau pe adresa de e-mail: contactamenajari@yahoo.com, iar noi iti vom oferi detalii complete!

Citește aici și toate informațiile necesare despre montarea tapetului.

Serviciile oferite de Mati Design Construct

Pagina completă a serviciilor noastre îți prezintă, în detaliu, toate serviciile pe care noi le oferim. Mați Design Construct oferă servicii de montare gresie și faianță, instalații electrice, dar și de schimbare a instalațiilor sanitare.

În orice încăpere, echipa noastră este calificată să execute lucrări și să schimbe instalațiile electrice și sanitare. Avem în echipă atât zugrăvi, cât și electricieni și arhitecți. De asemenea, te ajutăm și cu montarea rigipsului, cu finisajele interioare, dar și cu montarea și înlocuirea tâmplăriei.

Suntem calificați pentru a executa lucrări de la ZERO, fie că este vorba de gresie, faianță, demolarea zidurilor, demontarea ușilor, decopertarea gresiei, tencuieli interioare, glet grosier, vopsea lavabilă de orice culoare, șlefuirea pereților, placare cu marmură, montaj tavan fals, montaj tavan suspendat, sapă de nivel, montaj mocheta și multe alte servicii.

 

Dacă și tu ai un apartament sau o garsonieră în București sau în împrejurimi pe care vrei să o renovezi de la ZERO, așteptam să ne contactezi!

 

Te așteptăm să ne contactezi la numerele de telefon 0763.363.030 sau 0734.633.357 sau pe adresa de e-mail: contactamenajari@yahoo.com!

 

Afla de aici care sunt cele 5 sfaturi de care să ții cont dacă vrei să renovezi un apartament!

Fii la curent cu ultimele noutăți! Te așteptam cu un Like pe pagina noastră de Facebook!