02
iun.

Ai un apartament cu 2 camere și vrei să-l renovezi? Află cum!

Ai un apartament cu 2 camere și vrei să-l renovezi? Află cum!

Când te apuci de recondiționarea unui apartament de 2 camere, ai nevoie de un plan bine pregătit diniante. Camerele trebuie să fie din același design, culorile să se potrivească, iar tema casei tale să fie una care să se potrivească cu personalitatea ta!

Cum decorăm o încăpere de 60 de metri pătrați?

Un apartament de 60 de metri pătrați este unul destul de încăpător! Bucătăria este mare, încăpătoare, în living poți stă cu întreagă familie pentru a te uită la televizor, iar aici ai spațiu și pentru a amenaja o zona de dining.

Dormitorul este și el unul intim, dar primitor și destul de încăpător, iar baia este suficient de mare pentru a te pregăti dimineața fără probleme.

Amenajarea living room-ului

Amenajarea living room-ului este realizată cu nuanțe de maro-ciocolatiu. Plaja de culori te face să te simți relaxat într-o zona prietenoasă.

De asemenea, în living room găsim și o zona amenajată pentru dining. Masa este poziționată lângă fereastră pentru a profita de lumina naturală, însă deasupra mesei sunt fixate și corpuri de iluminat pentru serile în familie. L

iving room-ul are o canapea mare, albă și elegantă ce este accesorizata cu două perne maro. Aceste perne micuțe se asortează cu măsuța de cafea și cu fotoliul din piele.

De asemenea, living room-ul dispune și de o biblioteca generoasă pozitonata pe toată înălțimea pereților. În mijloc există și un televizor fixat pe perete pentru momentele în care vrei să te relaxezi.

Bucătăria open space

Bucătăria este amenajată într-o zona open space cu living room-ul. Cu toate acestea, cele două încăperi sunt delimitate de pardoseală. În living room avem un parchet închis la culoare, extrem de căutat și de către clienții Mati Design Construct datorită faptului că nu se observă praful atât de repede.

În bucătărie este amplasată mobila de un alb imaculat. Bucătăria este foarte mare, iar mobilierul este și el amplasat pe toată lungimea bucătăriei. Așadar, ai suficient spațiu pentru a depozita toate lucrurile și vesela de care ai nevoie. Bucătăria dispune și ea de două scaune pentru a putea folosi blatul drept masă atunci când vrei să iei un mic dejun rapid.

apartament cu 2 camere

Află ce preț are renovarea unui apartament cu 2, 3 sau 4 camere

Află cum să alegi cel mai bun zugrav pentru renovări în București!

Dormitorul

Dormitorul este extrem de elegant și potrivit pentru două persoane. Mobilierul este suficient pentru a depozita hainele, iar culorile se potrivesc cu design-ul întregii case.

Despre tavanul fals noi am mai povestit într-un articol anterior. Acolo va spuneam totul despre despre tavanul din gips-carton: ce rol are, cum se montează.

În acest dormitor tavanul are rolul de a lumina întreaga încăpere datorită corpurilor de iluminat poziționate pe întreaga suprafață.

Baia

În baie există o cadă mare, elegantă, dar și suficiente spații pentru depozitare. Cele două dulapuri mari sunt acoperite cu uși de sticlă. Aici există și spațiu pentru mașina de spălat.

 

Echipa noastră te poate ajută cu amenajarea sau renovarea întregului apartament de la zero!

Te așteptăm să ne contactezi la numerele de telefon 0763.363.030 sau 0734.633.357 sau pe adresa de e-mail: contactamenajari@yahoo.com!

 

Afla de aici care sunt cele 5 sfaturi de care să ții cont dacă vrei să renovezi un apartament!

Fii la curent cu ultimele noutăți! Te așteptam cu un Like pe pagina noastră de Facebook!