07
iul.

Află care sunt prețurile pentru a renova un apartament în 2019!

Află care sunt prețurile pentru a renova un apartament în 2019!

Atunci când iei decizia de a renova un apartament, o garsonieră sau chiar o casă, primul lucru la care te gândeșți este bugetul. Îți pui întrebările: „De câți bani am nevoie pentru a renova?”, „Care sunt costurile materialelor în 2019?”, „Ce prețuri au firmele de renovare interioară din orașul meu?”, dar și multe alte întrebări.

Află cum să alegi cel mai bun zugrav pentru renovări în București!

Ei bine, cu toții știm că prețurile diferă de la an la an, dar și de la firmă la firmă. Acest lucru se întâmplă din cauza calității serviciilor primite. Există firme de renovări interioare care îți vor cere bani foarte puțini și îți vor promite că termină lucrarea într-un timp scurt, însă calitatea serviciilor acestora lasă de dorit.

Firma de amenajări și renovări interioare Mati Design Construct

Firma de amenajări și renovări interioare Mati Design Construct nu îți oferă un preț fix înainte de a afla toate detaliile. Prețurile diferă în funcție de mărimea apartamentului, dar și în funcție de materialele folosite. Nu în ultimul rând, prețul poate fi diferit de la caz la caz deoarece fiecare client are pretențiile lui în ceea ce privește renovarea apartamentului.

Firma noastră, Mati Design Construct, se ocupă cu renovări și amenajări interioare de la ZERO. Acest lucru înseamnă că ne ocupăm atât de decopertarea până la beton a apartamentului, cât și de înlocuirea tâmplăriei PVC, de înlocuirea gresiei și faianței, de zugravire și de montarea de tavan fals sau de alte accesorii pe care tu ți le dorești.

Despre tavanul din gips-carton: Ce rol are, cum se montează

Ce trebuie eu, clientul, să fac?

Tu, ca și client, tot ce trebuie să faci este să ne suni pentru a ne întâlni la o cafea să discutăm despre proiectul visurilor tale. Tu ne povestești care sunt lucrurile pe care vrei să le faci, care este dimensiunea apartamentului, iar noi îți sugerăm un buget aproximativ.

Materialele cu care noi lucrăm sunt de calitate superioară, iar serviciile noastre sunt printre cele mai bune. De aceea, oferim GARANȚIA LUCRĂRII!

Ai un apartament cu 2 camere și vrei să-l renovezi? Află cum!

Prețuri Mati Design Construct renovări interioare, amenajări interioare

Îți oferim aici o listă completă de prețuri pentru serviciile pe care noi le prestăm.

De ce să ne alegi pe noi?

Alege Mati Design Construct pentru că noi te ajutăm cu servicii complete! Nu ai nevoie de firme diferite care să te ajute cu căratul molozului, cu înlocuirea instalațiile electrice sau cu înlocuirea instalației sanitare. Echipa noastră le face PE TOATE! Avem specialiști care se ocupă cu fiecare serviciu în parte pentru că lucrarea ta să fie COMPLETĂ!

Te așteptăm să ne contactezi pentru a discuta în detaliu cum să îți renovezi apartamentul cu 2, 3 sau 4 camere sau garsonieră visurilor tale! Haide să bem o cafea împreună și să discutăm despre renovarea casei visurilor tale!

 

Te așteptăm să ne contactezi la numerele de telefon 0763.363.030 sau 0734.633.357 sau pe adresa de e-mail: contactamenajari@yahoo.com!

Fii la curent cu ultimele noutăți! Te așteptam cu un Like pe pagina noastră de Facebook!