13
mai

5 Sfaturi de care să ții cont dacă vrei să renovezi un apartament

5 Sfaturi de care să ții cont dacă vrei să renovezi un apartament

 

Cu toții știm că renovarea unui apartament nu este deloc ușoară. Ai nevoie de timp, bani, dar și de ceva cunoștințe în domeniu pentru a finisa o lucrare cu succes.

În articolul de astăzi, vrem să îți spunem care sunt cele 5 sfaturi de care să ții cont dacă vrei să îți renovezi apartamentul.

Fie că este vorba de renovare apartament 2 camere sau de renovarea unei garsoniere micuțe, toate sfaturile din acest articol pot fi aplicate!

 

1. Graba strică treaba!

Știm că este stresant să aștepți câteva săptămâni bune pentru ca apartamentul tău de vis să fie renovat, însă aceasta este singura soluție. Toate proiectele frumoase au fost făcute în timp, cu răbdare și cu persoane instruite, capabile să ducă la capăt lucrarea!

De aceea, cel mai bun sfat pe care ți-l poate da echipa Mati Design Construct este să ai răbdare! Echipa noastră are o experiență de peste 15 ani în acest domeniu și te poate ajuta să ai apartamentul renovat exact așa cum ți-ai dorit mereu!

Contactează-ne, iar noi te vom ajuta să ai căminul pe care ți l-ai dorit mereu!

Ne poți găsi la numerele de telefon: 0763.363.030 sau 0734.633.357. Contactează-ne acum pentru a discuta despre amenajarea unui apartament de vis!

renovare apartament

2. Nu căuta materialele cele mai ieftine!

De cele mai multe ori, oamenii sunt în căutarea celor mai ieftine materiale pentru a restrânge cât mai mult bugetul. Bineînțeles, asta nu înseamnă că cele mai bune materiale sunt cele mai scumpe. Pentru a avea un apartament frumos renovat, dar rezistent pe o perioadă foarte mare de timp, este bine să investești și în materiale de calitate.

Echipa Mati Design Construct te ajută să aleg materialele care se potrivesc cel mai bine pentru proiectul tău, la cele mai avantajoase prețuri!

Noi știm ce să îți recomandăm, iar satisfacția noastră cea mai mare este atunci când tu ești mulțumit de rezultatul final!

 

3. Alegerea unui personal necalificat

Înainte de a te apuca de renovat, te gândești dacă să apelezi la meșterii găsiți pe OLX sau la o firmă de amenajări interioare sau o firmă zugrăvit profesionistă.

Ei bine, fiind o firmă de amenajări interioare profesionistă, te sfătuim să alegi un personal calificat.

De multe ori ne-am aflat în situația în care persoanele ne-au cerut ajutorul atunci când au fost dezamăgiți de meșterii necalificați.

De cele mai multe ori, persoanele necalificate te vor lăsa cu treabă neterminată și vei ajuta să investești mult mai mult decât ți-ai propus. Într-un final, vei ajunge să apelezi la o firmă de zugrăvit profesionistă, iar costurile totale adunate vor fi peste bugetul inițial!

Pentru a nu pierde timpul, pentru a te asigura că toată treaba va decurge bine, te sfătuim să alegi o firmă cu personal calificat așa cum suntem noi: Mati Design Construct!

renovare apartament

4. Viziunea asupra rezultatului final

Înainte de a te apuca de zugrăvit, asigură-te că ai o viziune de ansamblu asupra rezultatului final. Te sfătuim să îți notezi toate ideile pe care le ai, dar și cum ți-ai dori să arate apartamentul.

Apoi, sună-ne la unul dintre numerele de telefon: 0763.363.030 sau 0734.633.357 și ne întâlnim la o cafea să discutăm despre apartamentul visurilor tale! Totul este GRATUIT!

Noi îți oferim cele mai bune sfaturi și te ajutăm să iei deciziile potrivite!

 

5. Nu știi în ce constă renovarea unui apartament!

Din nou, cu aceste lucruri te putem ajuta noi! Echipa noastră calificată îți va explica pas cu pas în ce constă renovarea unui apartament de la zero, de ce materiale ai nevoie, dar și cât timp este necesar pentru ca apartamentul să fie renovat așa cum ți-ai dorit!

Rezultatul final este pe măsura investițiilor făcute. De aceea, pentru un cost estimativ sau un preț zugrăvit apartament, te așteptam să ne contactezi la numerele de telefon 0763.363.030 sau 0734.633.357.

 

 

Echipa Mati Design Construct îți stă la dispoziție! Te ajutăm cu costurile estimative, cu cele mai bune sfaturi, dar și cu soluții personalizate pentru ca apartamentul tău să fie amenajat exact așa cum ți-ai imaginat!

Te așteptăm să ne contactezi la numerele de telefon 0763.363.030 sau 0734.633.357 sau pe adresa de e-mail: contactamenajari@yahoo.com!

 

Fii la curent cu ultimele noutăți! Te așteptăm cu un Like pe pagina noastră de Facebook!